Biler

Skræddersyet leasing

Hos Ib Mortensen Biler A/S, tilbyder vi en unik leasingoplevelse. Vi adskiller os fra andre ved ikke at have et stort lager af biler. Hvorfor er det en fordel for dig?

For det første betyder det, at du undgår de unødvendige omkostninger, der normalt er forbundet med store lagerbeholdninger. Vores leasingaftaler er derfor mere konkurrencedygtige og overkommelige for dig. Hos os betaler du kun for det, du ønsker, og ikke for opbevaring.

Vores tilgang giver dig også en ubegrænset rækkevidde af valgmuligheder. Takket være vores samarbejde med en pålidelig tysk forhandler, kan du vælge præcis den bil, der passer til dine præferencer. Uanset mærke, model, farve eller funktioner, sørger vi for at opfylde dine ønsker.

Det bedste er, at din drømmebil er inden for rækkevidde på rekordtid. Vores effektive proces sikrer, at du kan have din nye bil leveret lige til døren eller hente den i vores forretning inden for 14 dage. Leasing skal være nemt og bekvemt for dig.

Hos Ib Mortensen Biler A/S handler det om at tilbyde leasing, der passer til dig. Vores skræddersyede leasingaftaler opfylder dine ønsker og behov. Ingen kompromiser – du får præcis den bil, du drømmer om, uden besvær.

Så oplev forskellen ved at lease med os. Ib Mortensen Biler A/S giver dig friheden til at vælge, kvaliteten fra Tyskland og en hurtig, smidig proces, der bringer din drømmebil direkte til dig.

Mercedes EQE bagfra

Få mere inspiration

Mercedes EQS

Mercedes E300 de

Mercedes EQB350

Mercedes EQE350+

Porsche Panamera

Mercedes-Benz EQS repræsenterer toppen af elektrisk luksus og innovation. 

 

 

Mercedes-Benz E300 de kombinerer stil, ydeevne og miljøvenlig teknologi på en enestående måde. 

 

Mercedes-Benz EQB 350 er en elektrisk SUV, der kombinerer rummelighed og bæredygtighed med Mercedes’ legendariske luksus og ydeevne.

Mercedes-Benz EQE 350+ er en avanceret elbil, der fusionerer teknologi og luksus. 

 

 

Porsche Panamera kombinerer det bedste fra to verdener: sportslig præstation og luksus i en elegant og alsidig pakke.